About

Despre ANCHATI GROUP

S.C. ANCHATI GROUP S.R.L. este o firma romaneasca, cu  experienta  in domeniul constructiilor si vanzarii materialelor de constructii

  • Professional Specialist
  • Brilliant Ideas
  • Precise Builders
  • 24/7 Assiatance

Servicii oferite

Oferim o gama variata de servicii si lucrari in domeniul constructiilor: servicii de consultanta, masuratori la fata locului, evaluare de costuri, facem oferte de pret pentru o gama variata de materiale de constructii la cele mai bune preturi, vindem si montam acoperisuri cu tigla metalica, tigla ceramica, executam constructii noi, la rosu sau la cheie, reabilitam imobile vechi, efectuam mansardari, renovari, dulgherie, finisaje interioare si exterioare, izolatii, hidriozolatii, placari gresie, faianta piatra, efectuam lucrari de instalatii electrice, termice si sanitare, amenajari curti, garduri, gradini, anexe, debarasam, depozitam, asiguram transportul materialele necesare desfasurarii proiectului.

Oferim clientilor nostri cel mai inalt nivel al calitatii in constructii intr-un timp scurt si la cel mai bun pret.

Analiza si evaluare costuri

Adaptam fiecare proiect in functie de nevoi, dorinte si buget.

Servicii de calitate

Calitatea lucrarilor este asigurata de meseriasi cu experienta in domeniu si de materialele si echipamentele de top utilizate.

Rezultate de exceptie

Cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, societatea noastra este dedicata satisfacerii nevoilor si cerintelor de pe piata, si raspunde cu profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor nostri.

Oferim seriozitate, promptitudine, implicare si servicii de calitate

Ne puteti contacta pe e-mail, prin mesaj sau telefonic

Customer-oriented. Honest Service. Great Value.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, sprijin si asistenta la nevoile acestora, pentru ca serviciile si produsele oferite sa fie de cea mai buna calitate.