About

DESPRE ANCHATI GROUP

S.C. ANCHATI GROUP S.R.L. este o firma romaneasca, cu  experienta in domeniul constructiilor, axata in special pe partea de sisteme de acoperisuri.

Suntem specializati in sisteme pentru acoperisuri, oferim servicii profesionale de montaj, precum si materiale premium pentru toate tipurile de acoperisuri!

Montam acoperisuri cu tigla metalica, Tabla Tip Click, Tabla Faltuita, montam orice tip si model de tigla metalica, montam de Case pe Structura Metalica, executam si alte lucrari, renovari, reabilitari acoperisuri cladiri vechi- monumente istorice, mansardari,  termoizolatii, amenajari si finisaje interioare, si exterioare, efectuam constructii la rosu sau la cheie.

Anchati Group ofera o gama variata de servicii de tinichigerie, precum piese si accesorii din tabla facute la comanda in functie necesitati.

Oferim cel mai bun pret raport calitate-pret, deoarece colaboram cu cei mai mari producatori/ furnizori de sisteme complete pentru acoperișuri si materiale de constructii.

Oferim consultanta, ne ocupam de achizitionarea, transportul si  vanzarea materialelor de constructii.

S.C. ANCHATI GROUP S.R.L. este alegerea perfecta daca iti doresti sa colaborezi cu o echipa de profesionisti care lucreaza cu materiale premium si iti realizeaza un proiect de calitate, in timpul stabilit si la un pret avantajos!

SERVICII OFERITE

Analiza si evaluare costuri

Efectuam masuratori la locatia precizata de client si adaptam fiecare proiect in functie de nevoi, dorinte si buget.

Servicii de calitate

Calitatea lucrarilor este asigurata de meseriasi cu experienta in domeniu si de materialele si echipamentele de top utilizate.

Rezultate de exceptie

Cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, societatea noastra este dedicata satisfacerii nevoilor si cerintelor de pe piata.

Raspundem cu profesionalism si promptitudine la cerintele tot mai diversificate ale clientilor nostri!

Oferim seriozitate, promptitudine, implicare si servicii de calitate

Ne puteti contacta pe e-mail, prin mesaj sau telefonic

Customer-oriented. Honest Service. Great Value.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, sprijin si asistenta la nevoile acestora, pentru ca serviciile si produsele oferite sa fie de cea mai buna calitate.